Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

A Garancia igény kizárólag a csomagban kapott számlával érvényesíthető.  Szavatossagi igény elfogadása esetén a fogyasztó által elvárható rendeltetésre figyelemmel javítást, cserét kell lehetőség szerint 15 napon belül biztosítani.

Szavatossági igény érvényesítésekor az esetleges csere alkalmával az eredetileg megvásárolt termékkel egyező paraméterekkel rendelkező modellt áll módunkban küldeni. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a reklamáció jogos a hibás áru visszaküldéséből eredő postai költséget a Corata Zsolt Antalné EV. a pomeverde.com webáruház üzemeltetője megtéríti.
Hibás teljesítés esetén a szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49/2003 (VII. 30.) GKM rendelet alapján rendezzük.

 

ELÁLLÁS JOGA

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.  Ha a vásárló élni kíván elállási jogával akkor elállási szándékát tartalmazó nyilatkozatát köteles írásban, postai vagy elektronikus úton küldött levélben a pommeverdestore@gmail.com vagy az üzemeltető adatai címszó alatt feltüntetett címre 14 munkanapon belül megküldeni. A 14 munkanapos határidő (elállási határidő) attól a naptól kezdődik, amikor a Fogyasztó a csomagot átvette.  Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. A visszaküldött áru  ellenértékét az Eladó köteles a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül visszajuttatni a Vevőnek.  Az ellenérték visszajuttatása kizárólag banki átutalással történik. Elállás esetén az Eladó az átvett vételár, szolgáltatási díj után kamatot nem fizet. Elállás esetén a Corata Zsolt Alex EV. a pommeverde.com webáruház üzemeltetője követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

A szolgáltatónak utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni.

Az elállási jog csak új, címkével ellátott termékekre vonatkozik!

Kizárólag új, cimkével ellátott terméket áll módunkban visszavenni.

Sérült, rúzzsal, alapozóval összekent terméket , címke nélküli használt terméket cégünk nem vesz vissza !
 
Visszaküldési garancia

Ha a kiszállított terméket bármilyen ok miatt nem találja megfelelőnek, a kiszállítást követő 14 napon belül küldje vissza címünkre: Corata Zsolt Antalné EV. 2310 Szigetszentmiklós,Bajcsy Zsilinszky u.43/c

Felmerülő kérdések esetén, e-mailen (pommeverdestore@gmail.com) készséggel állunk rendelkezésére. Kérjük, a visszárut normál postai küldeményként  feladni, mert utánvétes csomagokat nem veszünk át. A 2 kg alatti termékeket ajánlott levélként, vagy elsőbbségi ajánlott levélként, a 2 kg feletti csomagokat postai csomagként küldjék el részünkre.  Csomagokat személyesen nem áll módunkban átvenni. A visszaküldött áru ellenértékét banki átutalással küldjük el az áru beérkezését követő maximum 30 napon belül.

A cserével illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek, azaz az áru visszaküldésének költsége minden esetben a vásárlót terheli.  Kivételt képez a hibás áru visszaküldése az ebből eredő postai költséget Corata Zsolt Antalné EV.  a pommeverde.com webruház üzemeltetője megtéríti.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy csere- vagy visszavásárlási lehetőség csak a számla eredeti példányának csatolásával és az eredeti állapotának megfelelő, sértetlen, rendszeresen még nem használt termékekre érvényes!

Minden egyéb vonatkozásban a 17/199 (II.5.) kormányrendelet irányadó. 

VISSZAÉRKEZŐ CSOMAGOK, KIEGYENLÍTETLEN MEGRENDELÉSEK

Előre átutalt, és kiszállított, azonban a vásárló által át nem vett csomagok ismételt kiszállítását kizárólag a postaköltség ismételt átutalása után tudjuk megtenni!
A kiegyenlítetlen, és írásban nem vitatott, lejárt határidejű  számlák ellenértékét közjegyző és ügyvéd jelenlétében gyorsított fizetési eljárással kezdeményezzük, mely további legalább 10.000 Ft-os költséget jelent a Vásárló részére! Amennyiben az ügyvédi felszólításra sem egyenlíti ki a már további költségekkel növelt összeget, úgy a végrehajtói díj további jelentős terhet fog jelenteni!

Corata Zsolt Antalné EV. a pommeverde.com webáruház üzemeltetője fenntartja a jogot felhasználói regisztrációk inaktiválására, amennyiben a felhasználó 7 napon belül nem egyenlíti ki banki átutalással leadott megrendelését, ill. amennyiben az utánvéttel megrendelt, és leszállított terméket/ termékeket nem veszi át a futártól.

 


Pest Megyei Kormányhivatal
Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály

Főosztályvezető-helyettes: Dr. Koller Edit

Cím: 1135 Budapest, Lehel utca 43-47.
Postacím: 1399 Budapest, Pf.: 661.
E-mail: fogyved@pest.gov.hu

 

 

Pest Megyei Békéltető Testület

Címe: 1119 Budapest, Etele út 59-61. 2. em. 240.
Név: dr. Csanádi Károly
E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu
Honlap cím: www.panaszrendezes.hu