Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és Fizetés

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

A megrendelt árut az Ön által megadott címre postázzuk a megrendeléstől számított legfeljebb 14 napon belül. Amennyiben valamilyen oknál fogva a rendelt termék(ek)ből átmeneti készlethiány keletkezne, úgy ebben az esetben e-mailben és/vagy telefonon tájékoztatjuk az esetleges változásról, vagy lehetséges cseréről.

A megrendelt áru kiegyenlítése : banki előre utalással, utanvéttel

 

megrendelés visszaigazolását követő 3 munkanapon belül kérjük az összeg átutalását. Kérjük,  csak akkor adja,  le a rendelését amennyiben 3 munkanapon belül banki utalással ki tudja fizetni, ellenkező esetben töröljük rendelését.  A megrendelt árut csak azután, tudjuk kiküldeni, hogy annak ellenértéke bankszámlánkon jóváírásra kerül. A pénz beérkezését követően 3 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek a termékek.

A banki utaláshoz a következő adatok szükségesek:

Címzett: Corata Zsolt Antalné EV.
Bank: MKB BANK
Számla szám:10103850-12876800-01006005

FONTOS!

A ‘Megjegyzés’ rovatban kérjük, minden esetben tüntesse fel rendelési számát és nevét.

A megvásárolt termék a FOXPOST vagy GLS futárszolgálattal  kerül kézbesítésre a megadott címre vagy FOXPOST csomagpontra.

A házhoz szállítási költséget rendszerünk automatikusan számolja, vásárlása lezárásánál összegzi azt.

Házhozszállításnál előre utalás esetén 19.999.- Ft vásárlás összegig 1990.- Ft szállítási költséget számolunk fel.

A vásárlás értéke 20.000.- Ft - 39.999.- Ft közötti összegig 2.490.- Ft

FOXPOST csomagponton átvett csomag eseten előre utaláskor 1200- Ft

Utánvétes vásárlás esetén utánvét díjat számítunk fel a kosár érték alapján.

40.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget átvállaljuk.

Figyelem! Amennyiben 40.000 Ft feletti rendelést követően, áru kerül visszaküldésre, pénz visszafizetési kéréssel, és így a vásárlás értéke 40.000 Ft alá kerül, a pénzvisszatérítés során a szállítási költséget utólagosan szedjük be, az a visszautalandó összegből kerül levonásra.

A futárszolgálat hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket. Amennyiben Vásárló ebben időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban a Vásárló biztosan át tudja venni a megrendelt terméket

Amennyiben a vásárló hibás címet, pontatlan címet ad meg regisztrációjában, mely miatt a kézbesítés meghiúsul, úgy fenntartjuk a jogot a szállítási költség kiszámlázására! Előre átutalt termékösszeg esetén, amennyiben a vásárló nem veszi át csomagját, és emiatt kerül visszaküldésre, cégünk újbóli szállítási költség megfizetését követelheti a vásárlótól.

Minden termék mellett a csomagban megtalálja a számlát a vásárlás dátumával, és a cégünk adataival, címével.

Ezek az árak kizárólag Magyarországra történő kiszállítás esetén érvényesek. Amennyiben külföldre szeretne kiszállítást kérni kérjük, előzetesen vegye fel velünk a kapcsolatot a pommevedestore@gmail.com e-mail címen.